A terméket sikeresen hozzáadtuk a bevásárlókosarához.Folytatni a vásárlást
amorosa.sk

Ünnepnaptár

Tudjuk, milyen gyorsan telnek a hetek, hónapok, ünnepek, és az évfordulók mindjárt itt vannak. Az alkalomhoz illő meglepetés, egy ajándék mindig kéznél van!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, és emlékeztetjük Önt a közelgő ünnepekre. Segítünk kiválasztani a közelgő ünnepi alkalmakra a legmegfelelőbb rózsa boxokat!

Ünnepek, melyeket szinte mindenki számontart:

  • Február 14. – Valentin -Szent Bálint a szerelmesek ünnepe
  • Március 12. – Tanítók napja
  • Március 14. – Nemzetközi Nőnap
  • Május második vasárnapja- Anyák napja
  • Június harmadik vasárnapja- Apák napja
  • December 6. – Mikulás napja
  • December 24. -Karácsony

És most - eddig kevésbé ismert ünnepek, amelyeket érdemes megjegyezni, inspirálódni és ünnepelni!

A kezdeményezés szerint ezen a napon mindenkinek legalább öt embernek kell bókot adnia. Legalább a legközelebbieknek ???? Ok egy romantikus estére? Már dereng, hogy mennyire komolyan gondoltuk az újévi ígéreteket. Adjunk pozitív energiát!

Nem ünnepled a Valentin-napot, mert korábban ez nem volt divatban? Nem probléma! Ünnepeljük a házasságot, két szerelmes ember, férj és feleség egyesülését. A házaspárt a szíve egyesíti, és szerelmük olyan erő, amely sikeressé, életet adóvá és inspirálóvá teszi őket egymás és mások számára.

Vannak olyan időszakok az életben, amikor partner nélkül vagyunk. Ez az idő lehet az énidő, a próbálkozások, új dolgok tanulása, önmagad fejlesztése és megismerése, az utazás, a családdal, barátokkal töltött idő, az új döntések stb. ideje. Ez a szabadság időszaka, és gyakran kötelezettség nélkül. Ez egyben az önértékelés próbája is, és érvényes a szabály: ahogy bánsz önmagaddal, úgy bánnak veled mások is. Itt az ideje, hogy felfedezd pozitív, erős tulajdonságaidat, belevágj a régen kívánt dolgokba. Vágyakozol egy romantikus ajándék után? Kényeztesd magadat, gyönyörű emléked lehet ennek az időszaknak.

Aki szereti az anyanyelvét ... különösen külföldön, vagy idegen környezetben tapasztaljuk, mekkora ajándék az anyanyelvünk, amelyen a legjobban ki tudjuk fejezni érzelmeinket, gondolatainkat.

Miért csak egy nap ünnepeljünk a nőnap alkalmából, mikor van egy egész hónapunk, és mindannyian tudjuk, hogy sokkal többet érdemlünk ????

Ennyi műsor ebben a hónapban, ... miért meg nem lepi a felét? Ideje színházba menni és rózsákkal meglepni kedvesét ????

Egy nap, amikor köszönetet mondhatunk orvosainknak.

A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, mozgó ünnep. A húsvétot a tavaszi napéjegyenlőség utáni első vasárnap ünnepeljük. Mágikus dátum. A tavaszi napéjegyenlőség is egy mágikus dátum, és ok a közös ünneplésre, romantikus pillanatokra.

Néha elfelejtjük, mit jelent a mosoly. Adj mosolyt és nevetést azoknak, akik szeretnek, azoknak, akik törődnek, virágokat és rózsákat adnak ????

Ez az a nap, amikor megköszönhetjük az ápolóknak, nővéreknek a törődést és mosolyt a nehéz időkben.

Ok egy minőségi bor megkóstolására egy romantikus vacsorán vagy barátokkal, vagy egy hétvégi partira!

Van még mit hozzáfűzni? Talán azt, hogy október 25-e az Egyenlő Díjazás Napja. Nem mondhatjuk, hogy nincs mit utolérnünk, de azért ünnepelhetünk ????

Emlékezzünk a csókkal járó örömre! A kutatók megállapították, hogy a csók pozitív hatással van a vérnyomás, a koleszterinszint csökkentésére és az immunitás elősegítésére.

Az igaz barátok fölemelnek és hisznek benned. Ne engedd senkinek, hogy bárki megtiltsa, hogy megéld az álmodat, mert ha nem hiszel magadban, más se fog! (Demi Lovato)

Gyakran emlékeznünk kell arra, hogy kedvesek legyünk önmagunkkal és másokkal szemben, ezért van egy nap, amely emlékeztet bennünket arra, hogy érzékenyebbek, türelmesebbek és figyelmesebbek legyünk másokra.

Egyéb ajándékozási alkalmak: születésnap, névnap, évforduló, szülés, keresztelés, eljegyzés, esküvő, vallási ünnepek, koszorú, szalag, sikeres felvétel, érettségi, bankett, érettségi, diploma, új munka, házavató, ünneplés, parti stb. Mikor ajándékozunk még virágot? Ha azt akarod mondani, hogy szeretlek, sajnálom, vagy emlékszem egy gyönyörű pillanatra…