A terméket sikeresen hozzáadtuk a bevásárlókosarához.Folytatni a vásárlást

Szolgáltatásaink

Kisérő ajándék kártya

A rózsa szirmai gyönyörű, egyedi színűek. A virág színének, mint ajándéknak, jelentése van. A színek fontos szerepet játszanak az életünkben is, kifejezik és befolyásolják az érzéseinket, az élet eseményeit. A szirmok színe alapján minden egyes Amorosa-csokorhoz hozzákapcsoltunk egy "üzenetet", hogy az Ön ajándékát különlegessé és személyessé tegyük. A kisérő ajándék kártyán szereplő üdvözletet kiválaszthatja a megrendelés során. Lehetősége van több szöveg közül választani, vagy sajátot létrehozni.

Kisérő üzenet- csokoládén!

Kínálatunkban kézműves csokoládék is szerepelnek, amelyeket a komáromi Chockomaze gyárt! Egyedi felirattal is rendelhetőek!

Kupon, kedvezménykódok.

Szeretne 10% árengedményt minden vásárlásához? Kérjük, regisztráljon oldalunkon, iratkozzon fel hírlevelünkre, és kövessen minket a Facebookon vagy Instagramon.

• Ünnepnaptár

Tudjuk, milyen gyorsan telnek a hetek, hónapok, ünnepek, és az évfordulók mindjárt itt vannak. Az alkalomhoz illő meglepetés, egy ajándék mindig kéznél van! Iratkozzon fel a hírlevelünkre, és emlékeztetjük Önt a közelgő ünnepekre. Segítünk kiválasztani a közelgő ünnepekre a legmegfelelőbb rózsa boxokat!

Naptári ünnepek: Valentin-nap, Nőnap, Anyák Napja, Apák Napja, Mikulás, Karácsony, Újév.

Egyéb ajándékozási alkalmak: születésnap, névnap, évforduló, szülés, keresztelés, eljegyzés, esküvő, vallási ünnepek, koszorú, szalag, sikeres felvétel, érettségi, bankett, érettségi, diploma, új munka, házavató, ünneplés, parti stb. Mikor ajándékozunk még virágot? Ha azt akarod mondani, hogy szeretlek, sajnálom, vagy emlékszem egy gyönyörű pillanatra…

Prečo ešte darovať kvety? Keď chcete „povedať“ milujem ťa, prepáč, alebo spomínať na krásnu chvíľu.

Ajándék tervező

Szeretné elkerülni a stresszes vásárlást az utolsó pillanatban? A naptár lehetővé teszi minden fontos ünnep, évforduló, esemény előzetes ütemezését, és előrendeléssel biztosíthatja a kiválasztott örökrózsa box elérhetőségét és kiszállítását az adott napon. Az ajándék kiválasztása után a naptár segítségével meghatározhatja a kézbesítés dátumát. Szeretne még egyszerűbb megoldást? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel segítünk mind a kiválasztásban, mind a tervezésben!

Minőségpolitikánk

Lehetősége van az örökrózsa box kicserélésére a kézbesítéstől számított 10 napon belül, amennyiben a kézbesítés során kár keletkezik. Az ön által kiválasztott rózsa boxot kizárólag Önnek, gondosan és frissen készítjük el. Szállításuk testreszabott dobozokban történik. Mindegyik rózsa dobozunk megegyezik a webáruházban bemutatott anyaggal. Minőségpolitikánk a színekkel, a formatervezéssel stb. való elégedetlenség esetén nem engedélyezi a cserét.

Kézbesítés

150 eurót meghaladó megrendelések esetén a kézbesítés Magyarország, Szlovákia területére ingyenes!

ROSE BOX CREATOR

Hamarosan ...

A weboldalunkon hamarosan a virágdoboz színét, a rózsa méretét, a rózsa számát is online kiválaszthatja, így minden kedves vásárlónk exkluzív, személyre szabott ajándékot készíthet saját ízlése szerint. Elképzelését most is megvalósítjuk, lépjen kapcsolatba velünk!