A terméket sikeresen hozzáadtuk a bevásárlókosarához.Folytatni a vásárlást
amorosa.sk

Amorosa - Rólunk

Az Amorosa márkát két, olasz és magyar barátnő alapította. Örökrózsa dobozaink, kollekcióink saját designunk, és megrendelése alapján mi is készítjük el.Termékeinkhez egyedi kísérő üdvözlőkártyákat is mellékelünk, igy is szeretnénk Önöket inspirálni a pillanat, emóciók megélésére, megtörni a mindennapi körforgást, megtalálni belső békéjüket és örömet szerezni másoknak és önmaguknak is. Célunk a NŐ, női varázs, báj, elegancia, stílus, szeretet kifejezése. Férfi és Nő. Az igazi nő csak igazi férfi mellett lehet teljes, és ez fordítva is igaz.

Mindenki különleges és egyedi, és szereti, ha szeretik. Mindenki szereti magát körül venni olyan dolgokkal, amelyek őt erre emlékeztetik. Nehéz különleges és tökéletes ajándékot találni, melyek tényleg kifejezik érzelmeinket, és mindig ránk emlékeztetnek. Örökrózsa dobozaink elegáns, romantikus ajándék, kedves meglepetés, és nem utolsó sorban minden otthon attraktív disze.

Ajándékozzon Amorosa örökrózsa box -ot!

Ajándékozzon Amorosa örökrózsa box -ot!

Amorosa Rose Box tényleg romantikus, különleges meglepetés, tökéletes ajándék minden alkalomra, megrendelésre készítjük. Természetes, élő rózsák, minőségi, egyedi dizájn, új távlatokat nyitva ezzel a virágok világában. A rózsák elsőosztályú minőségűek, „L“, méretűek, gyönyörűek, különlegesek.

Frissen vágott rózsa benyomását keltik hosszú időn át, az otthon disze.

Egyedi dizájn, mely kifejezi érzéseit, ünnepi hangulatot áraszt, örömet csempész a mindennapokba.

Az örökrózsa emlékeztet az adott örömteli pillanatra. Az örökrózsa box vagy örökrózsák vázában egy stílusos, egyedi ajándék, mely sokáig megőrzi szépségét.

A rózsa örök és még mindig elegáns ajándék nőknek minden alkalomra.

Szolgáltatásaink

SZOLGÁLTATÁSAINK

KÍSÉRŐ KÁRTYA, egyedi üzenettel, vagy válasszon alkalomhoz illőt, vagy írjon saját üzenetet

ESEMÉNYNAPTÁR. Mikor ajándékozzunk? Iratkozzon fel hírlevelünkre, időben értesítjük

ROSE BOX KREÁTOR. Alkosson egyedi rózsaboxot….hamarosan

AJÁNDÉK TERVEZŐ. Nem szeretné elfelejteni a közelgő ünnepet, születésnapot, névnapot, évfordulót? Regisztráljon hírlevelünkre, vegye fel velünk a kapcsolatot, időben értesítjük a közelgő alkalmakról testre szabott kínálattal. Az örökrózsa boxot előre megszabott napon is elküldjük.

MINŐSÉGPOLITIKÁNK. Lehetősége van örökrózsa box kicserélésére a kézbesítéstől számított 10 napon belül, amennyiben a kézbesítés során kár keletkezik. Az ön által kiválasztott rózsa boxot kizárólag Önnek, gondosan és frissen készítjük el. Szállításuk testreszabott dobozokban történik. Mindegyik rózsa dobozunk megegyezik a webáruházban bemutatott anyaggal. Minőségpolitikánk a színekkel, a formatervezéssel stb. való elégedetlenség esetén nem engedélyezi a cserét.

Eternal, örök, tartósitott rózsák

Eternal, örök, tartósitott rózsák

Valódi, természetes virágok, amelyek különleges tartósító eljárás következtében őrizik meg a maguk természetes frissességét és szépségét akár 1-3 éven, vagy még hosszabb ideig attól függően, milyen helyen díszíti az otthonát, és függ még a törődéstől is. A mi rózsáink Ecuadorból származnak. Dél-Amerika a világ egyik legnagyobb rózsatermesztő helye.

HASZNÁLATI UTASITÁS: Szeretik a száraz, árnyékos helyeket, csak beltérben diszitse otthonát! Fürdőszobába, konyhába ne helyezzék a víz és páratartalom miatt, mivel a nedves, vizes környezetet a rózsaszirmok nem kedvelik. Ne öntözzék, a port hideg fújású hajszárítóval távolítsák el! Ne tegyék ki direkt napfénynek, az árnyékos helyeket szeretik, az UV sugárzás nem tesz jót a rózsa élettartamának!